Apartmani Penthouse - Zagreb

Location pinApartmani Penthouse - Zagreb2. Vrbik 14, 10000 Zagreb

PLATI REZERVACIJU

Dobrodošli!

"Biti u centru, a osjećati se kao kod kuće" naš je moto koji će u ovom luksuzno dizajniranom dvoetažnom penthouseu od 120m2 ljubiteljima tople atmosfere i komfora pružiti istinsko zadovoljstvo. Nalazi se petnaestak minuta pješice od centra grada u mirnoj i sigurnoj stambenoj četvrti, u blizini poslovne zone i nadomak svih događanja.

Apartman ima 4 zvjezdice, a posebnim ga čine zaobljeni bačvasti svod osvjetljen nizom krovnih prozora i skladno ukrašen umjetičkim slikama i predmetima. Nudi smještaj za 4 do 5 osoba. U prvoj se etaži nalazi prostrano predvorje, spavaća soba, kupaonica i balkon, dok je na katu smještena druga spavaća soba s vlastitom kupaonicom, te veliki prostor koji ujedinjuje dnevni boravak, kuhinu, blagovaonicu i radni kutak s izlazom na terasu.

Etažna odvojenost spavaćih soba omogućit će Vam potrebnu privatnost, dok će predivni dnevni boravak osigurati ugodno zajedničko druženje do kasnih večernjih sati. Idealan je za obitelji i poslovne ljude prilikom poslovnih putovanja ili za smještaj Vaših poslovnih partnera tijekom njihova boravka u Zagrebu. Dva vlastita parkirna mjesta omogućit će mjesto za Vaš automobil kao i za vozilo Vaših prijatelja ili poslovnih partnera koji Vam dolaze u goste.

Dobrodošli u naš prostrani dom s daškom raskoši i sjaja!

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja. Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Apartmani Penthouse -

Apartmani Penthouse

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.